Het Bizzprint team

Jouw contactpersonen

De lijnen bij Bizzprint zijn ultrakort, we zijn bereikbaar, reageren snel en houden het graag simpel. Ons team bestaat uit 10 mensen die houden van hun vak en als je ons belt wordt je geholpen door één van de twee eigenaren. We staan achter ons product maar jij bepaalt uiteindelijk wat goed is. Dat betekent dat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. Afspraak is afspraak en als we iets beloven dan doen we het ook. Als er iets misgaat (en ja, bij ons gebeurt dat soms) dan zorgen we voor een oplossing waar je blij van wordt.

"Onze missie is van elke opdrachtgever een Bizzprint ambassadeur te maken"

Egge Lenstra

Doet samen met Lourens het account-management en de productiebegeleiding. Zit nog in de ontkennende fase voor wat betreft de leesbril, maar zonder gaat echt niet meer. Is samen met Lourens eigenaar en opperhoofd maar staat graag met de beide voetjes in de klei.

Lourens de Graaf

Is er één uit Bunschoten Spakenburg. Getrouwd met Miranda. Trotse papa van een dochtertje en zoontje. Kwam op z’n trouwdag naar de zaak. Heeft een gezonde passie voor z’n werk. Begonnen als stagair en nu mede-eigenaar. Als Lourens iets beloofd dan komt het goed. 

Contact

Bel ons gerust met je vragen. Je mag natuurlijk ook je vraag achterlaten via onderstaande formulier. We gaan je zo snel mogelijk een antwoord geven!

Versturen